ASBAKTEGEL - JUNIOR

ASBAKTEGEL - JUNIOR

ASBAKTEGEL - BASIS

ASBAKTEGEL - BASIS

COMBIPACK: ASBAKTEGEL - BASIS + ICOONTEGEL

Asbaktegel- Basic

De Asbaktegel - Basis is het instapmodel in de range Asbaktegels. Ondanks dat dit het instapmodel is heeft de basis de volledige functionaliteit. Het Rooster kan met een simpele handbeweging middels een sleutel worden geopend zodat u vervolgens de uitneembare afvalemmer aan het handvat kunt uitnemen en ledigen. Doordat de Asbaktegel een afmeting heeft van een standaard stoeptegel 30x30 cm is deze gemakkelijk te plaatsen in elk type bestrating. Alle onderdelen zijn vervaardigd uit robuust thermisch verzinkt staal en zijn hierdoor corrosiebestendig. U heeft dan ook een jaar garantie op de asbaktegel. Voor de afvoer van water heeft de buitenbak een open bodem en de uitneembare afvalemmer een geperforeerde bodem.

Asbaktegel Icoontegel

Een tegel voor plaatsing naast de asbaktegel. Voorzien van het wegwerpicoon en antislip laag. De tegel zal de zichtbaarheid van asbaktegel vergroten en daarmee de efficiëntie verhogen. Daarnaast blijft de tegel net als de asbaktegel vlak met de betrating, het is zo geen sta in de weg en daarom geschikt voor plaatsing in voetgangersgebieden.

€ 252,89 € 209,00
Op voorraad
SKU
COMBIPACK: ASBAKTEGEL - BASIS + ICOONTEGEL

Gegevens

Asbaktegel - Basis

Afmeting: Breedte 30 cm x Lengte 30 cm x Diepte 16 cm

Materiaal: Thermisch verzinkt staal

Lediging: Handmatig

Vergrendeling: Slot (sleutel meegeleverd)

Verankering: Verlijming

Waterafvoer: Open bodem met geperforeerde binnenbak

Garantie: 1 jaar

 

Asbaktegel Icoontegel

Afmeting Lengte 30,0 x Breedte 30,0 x Dikte 4,5 cm

Materiaal: Beton(KOMO Keur)

Gewicht: 8,5 kg

Download hier de datasheet

Meer informatie

Meer informatie
Prijs€ 209,00

Reviews

Schrijf uw eigen review
Wat is uw ervaring met onze producten? Deel het met ons en onze klanten door in te loggen of een account aan te maken en een bericht achter te laten