Kwaliteit en garantie

Wij hebben het streven alleen de hoogste kwaliteit producten aan te bieden. Al onze producten zijn gefabriceerd met de meest hoogwaardige materialen en productietechnieken. Wij geven u dan ook de garantie dat u nergens anders de kwaliteit krijgt zoals u deze bij ons aantreft.

Garantie op al onze producten
Ondanks dat wij ons inspannen om u de beste kwaliteit producten te leveren, kan het voorkomen dat u niet volledig tevreden bent met het geleverde product. Op al onze producten geldt een standaard fabrieksgarantie van 1 jaar op productiefouten, onverminderd de wettelijke garantie op het product. Heeft u vragen over onze garantie? Neemt u dan contact met ons op.

U bent niet tevreden, of u heeft een klacht? Functioneert een product naar uw mening niet naar behoren, of u bent ontevreden over onze dienstverlening? Neemt u dan contact op met onze klantenservice. Wij kijken dan graag samen met u waar wij onze producten en dienstverlening kunnen verbeteren.

Heeft u een klacht waar u een formele klachtenprocedure voor wilt laten starten? Dan verzoeken wij u uw klacht schriftelijk of per email aan ons te communiceren t.a.v. de klachtencommissie via info@asbaktegel.com onder vermelding van uw ordernummer en klantennummer. Wij nemen uw klacht dan in behandeling en nemen binnen 5 werkdagen contact met u op.

Heeft u vragen over de kwaliteit van onze producten of onze dienstverlening? Neemt u dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.